Consultații
(022) 295-420
L-V 08:30-17:30
S-D 09:00-15:00

 

Coşul meu este gol

Servicii de garanție

Vă rugăm să citiţi cu atenţie informaţia ce urmează. Această informaţie conţine instrucţiuni importante de securitate, exploatare, inclusiv condiţii de garanţie.
1. La procurarea produselor, verificaţi integritatea ambalajului, completarea cu tot necesarul, deteriorările și coincidența culorii (în cazul în care acestea există). În cazul constatării unor posibile defecte depistate, produsul nu trebuie să fie montat.
2. La procurarea produselor, primiţi certificatul de garanţie, bonul fiscal sau factura fiscală. În cazul anumitor nereguli şi/sau defecţiuni ascunse de la producător, certificatul de garanţie vă oferă dreptul de a repara gratuit la Centrul de deservire pe parcursul perioadei de garanție, care intră în vigoare din ziua procurării.
3. Pentru a beneficia de deservirea gratuită este necesar de prezentat: bonul fiscal, factura fiscală și prezentul certificat de garanție.
4. Domeniul teritorial al garanţiei este Republica Moldova.  
5. Modalităţile de asigurare a garanţiei – reparare, înlocuire, restituire a contravalorii, condiţiile şi termenul de realizare a acestora se efectuează conform legislației.
6. Prezentul certificat de garanţie stabileşte perioada și condițiile de garanţie pentru produsele comercializate în rețeaua magazinelor LiniaH2O. Pe parcursul perioadei de garanţie, Vânzătorul se angajează faţă de consumator, fără solicitarea unor costuri suplimentare, de a restitui preţul plătit, de a înlocui, de a repara sau întreține produsul cumpărat în cazul depistării defectelor de la producător.
7. Condiţiile deservirii gratuite pe perioada garanţiei sunt: instalarea corectă, corectitudinea exploatării, utilizării şi lipsa deteriorărilor mecanice cauzate de Cumpărător. Vedeți informația completă privind reguli de exploatare și îngrijire. Produsul este scos din garanție în caz de încălcare a cerințelor stabilite de instalare, precum și în cazul încălcării regulilor de transportare, depozitare, manipulare, exploatare, îngrijire.
8. Vânzătorul nu își asumă responsabilitatea pentru daunele și defectele cauzate de utilizarea de către cumpărător, a materialelor pentru montarea produsului pe care Cumpărătorul le alege 
pe propria răspundere și pe propriul risc.
9. Transportarea se face cu mijloace acoperite, curate, cu mijloace adecvate de fixare și protejare, pentru a evita deteriorarea în timpul manipulării și transportării. La permutarea, încărcarea, descărcarea produselor, acestea nu trebuie supuse lovirii de alte obiecte sau zdruncinării puternice. Marfa trebuie să se păstreze numai în încăperi aerisite, ferite de acțiunea radiației solare și de contactul cu apa. 
10. Articolele, echipamentele sanitare  trebuie instalate de specialiști calificați, pentru a evita problemele în procesul de exploatare a acestora. 
11. Noile conducte de apă până la instalare trebuie curățate. Înainte de a racorda articolele sanitare la sistemul de alimentație cu apă este necasar de instalat filtru fin la fiecare conductă de apă. Vă recomandăm să instalați filtre fine UST-M. Pentru utilizarea normală a robinetului, în cazul diferenței considerabile a presiunii dintre apa caldă și rece, recomandăm montarea unui reductor.
12. Termenul de exploatare și de menținere a articolelor sanitare depinde de corectitudinea utilizării și a îngrijirii. Înainte de a utiliza substanțele de curățat, luați cunoștință cu modul de întrebuințare și destinația acestora. Pentru curăţare, utilizaţi soluţii inofensive şi şerveţele moi. ATENTIE! Se interzice utilizarea soluţiilor de curăţat, care conţin componente abrazive, acizi (îndeosebi sarea acidă), dizolvanți, clorura sau alte substanțe cu efect puternic. 
13. În scopul asigurării securităţii, SE INTERZICE utilizarea aparatelor electrice în apropiere de sursa de apă.
 
14. Garanția nu se aplică:
- pentru accesorii, produse din sticlă, materiale consumabile, componente cu durată limitată de utilizare, pentru piese care sunt uzate natural (fitinguri, becuri, furtunuri, glisiere, garnituri, garnituri de etanșare, dispozitive de fixare, aeratoare, transformatoare etc.);
- pentru daune cauzate de nerespectare a regulilor și condițiilor de instalare;
- la deteriorări, survenite în urma suprasolicitării, lovirii cu obiecte grele şi ascuţite sau a diferenţei presiunii în sistemul de alimentaţie cu apă, pătrunderii murdării sau a particulelor străine;
- în cazul în care nu există filtre fine în instalația sanitară. 
- în cazul când cada/cădiţa nu este montată conform nivelului, în cazul când cada/cădiţa este placată cu gresie, este montat un sistem de hidromasaj;
- pentru sistemele de hidromasaj în cazul instalării integrate a băii acrilice (încastrat în carcas etc.) și a lipsei de acces la întreținerea sistemului;
- în cazul în care radiatorul sau uscătorul de prosoape a fost conectat la sistemul de încălzire centralizat;
- la uzura naturală sau deteriorarea cauzată de folosirea necorespunzătoare;
- dacă produsul a fost supus intervenţiilor străine sau au existat tentative de reparaţie;
- dacă sunt depistate schimbări neautorizate în construcţia articolului;
- dacă produsul a fost exploatat contrar destinaţiei sau în condiţii improprii;
- la deteriorări mecanice apărute în urma transportării sau depozitării (rosături, ştirbire, fisurare, zgârieturi etc.);
- la deteriorări provocate de pătrunderea anumitor substanţe sau soluţii caustice pe suprafaţa articolului (amoniac, alcaline, acizi, alcool, produse ce conțin clor sau sulfură de hydrogen (apă sulfuroasă) substanțe corozive și alte elemente agresive);
- pentru mecanisme și accesorii cu sistem soft close în cazul exploatării agresive;
- dacă se depistează în interiorul mobilierului urme de păstrare a lucrurilor umede şi jilave, precum şi consecinţe ale pătrunderii directe a apei: stratificare, fisurare, umflături ale anumitor accesorii sau părţi ale mobilierului;
- la deteriorări provocate de îngrijirea incorectă, de factori nocivi în condiţii casnice, calamităţi naturale, inundaţii, incendii;
- la deteriorări apărute ca urmare a depunerilor de calcar.
15. Articolul schimbat şi elementele deteriorate, după ce sunt substituite, sunt retrase de la Cumpărător de către Centrul de deservire.
16. Perioada de examinare a reclamației constituie 14 zile de la data depunerii ei.
17. În cazul depunerii reclamaţiei nejustificate, clientul va suporta cheltuielile legate de examinarea cererii depuse. 
18. Vânzătorul nu poartă răspundere pentru eventualele prejudicii provocate: persoanelor, animalelor domestice, proprietăţii de către articolele sanitare, în cazul când nu au fost respectate condiţiile instalării sau exploatării acestora, acţiunilor intenţionate sau din neglijenţa utilizatorului sau persoanelor terțe.
19. Cumpărătorul şi Vânzătorul deţin toate drepturile stipulate în Legea nr. 105-XV din 13.03.2003 privind protecţia consumatorilor.
 

TERMENE DE GARANȚIE

Produsele comercializate de LiniaH2O beneficiază  de termenele de garanție (în baza de cec sau factura fiscală) menționate în tabelul de mai jos, calculate de la data procurării.

Lavoare, WC-Vase, bideuri, pisuare (piese ceramice, culoare, la fisurarea smalţului) , luni

Sanovit 180
Cersanit / Serel  / Colombo / Jika / Olympia / Vitra / Della / Fayans 120
Armatura  96
Mito 72
Guralvit / Lautus / Santeri / Marmorin / Santek 60

Artceram / Moershu /  China

24

Rezervoare plastic  
Alcaplast / Inter-Sano  24
Diverse mecanisme pentru WC, lavoare 24
Sisteme de instalare (cu excepţia pieselor din cauciuc)  
Cersanit / Grohe / Mepa / Siamp 120
Alcaplast 24
Sisteme de instalare (diverse mecanisme, butoane)  
Cersanit / Grohe / Mepa / Siamp / Armatura / Alcaplast 24
Capac WC (la culoare) 24
Accesorii baie  
Matezzy Luxury / MatezZi / Nomi / Delliz / AWD 24
Căzi de baie din oțel  
MatezZi 24
Căzi de baie acrilice, cadiţe (la culoare şi fisurări ale acrilului)  
Banoperito / Gilax Spa / Cersanit 120
Mito / GEO / Classic&Contemporary / Marmorin 60
Vision 24
Panou pentru căzi (la culoare) 24
Sisteme de hidromasaj Koller / Acquarius 24
Uși din sticlă pentru baie / Paravan de duș (profilele)  
Aquaform / Ocean / Vision 24
Rigole de duş  
Alcaplast / China 24
Cabine de duş cu hidromasaj (profilele, patina cu rotile, cădiţe, duze (jeturi), instalaţiile electronice)
Sunway / Vision 24
Cabine de duş (profilele, patina cu rotile)  
Aquaform / Ocean / Vision / China 24
Oglinzi (decorațiuni, furnitura)  
Art Creative / Dubiel Vitrum / Biaodi 24
Mobilier de baie (corpul mobilierului, accesoriile faţadei, furnitura, echipamentul electric)
BAYRO / Cersanit 24
BAYRO PVC 84
Chiuvete (defecte ascunse ale produsului: îndoituri, deformări apărute în procesul de producere)
Marmorin 60
Artenova / Moershu 24
Chiuvete (sifon automat preaplin)  
Marmorin 24
Baterii (corpul)  

Armatura "premium class" / Cersanit VIGO, LUVIO, MAYO

120

Cersanit SIMI, CARI, AMET, VERO, LUMI, ADEVO, MILLE, ELIO, CROMO 84
Grohe / MatezZi (Matezzy) / Gllon / Armatura 60
Mateco 36
Lautus  24
Cartuș;  comutator; pară de duș; furtun; sistem electromagnetic
din bateriile cu senzor; regulatoare din bateriile termostatice
24
Coloane de duş (corpul)  
Armatura / Miro Europe  36
MatezZi (Matezzy) / China / Gllon 24
Uscătoare  
MatezZi (Matezzy) 24
Matezzy Classic / Economy 60
Radiatoare  
Matezzy / Thermoclass 120
Gresie și faianță  
Cersanit / Opoczno 72
alte producători 24
   
Sisteme de ventilare Vents  24
Sisteme de canalizare 24
Racorduri flexibile gofrate, Sifoane Alcaplast 24
Racord flexibil p/u apă (Tucai) 120
Filtre UST-M 24

REGULI DE EXPLOATARE