Consultații
(+373) 76780348
Coşul meu este gol

Articole sanitare din faianţă - instalarea și modul de îngrijire

Instalarea (montarea) 
Articolele si/sau echipamentele de faianta trebuie instalate de specialisti calificati, pentru evitarea problemele in procesul de exploatare a acestora. Noile conductele de apa pina la instalare trebuie curatate. 
Inainte de a racorda articolele de faianta la sistemul de alimentatie cu apa, este necasar de instalat filtru fin la fiecare conducta de apa.
Vasul de toaleta trebuie instalat intr-un loc special amenajat: postamentul se fixeaza cu 2 sau 4 suruburi, in functie de constructia articolului, apoi se aplica spuma siliconica pentru ermetizare sau ciment.
Pe vasul de toaleta cu policioara turnata, se fixeaza cu suruburi de aceasta policioara rezervorul pentru apa. 
La montarea rezervorului pentru apa, situat pe policioara separata de vasul de closet, manseta din cauciuc se imbraca pe capatul mai largit al tevei si, dupa aceasta, policioara se fixeaza la vasul de closet.
Montarea lavoarului poate fi efectuata: cu ajutorul suruburilor fara piedestal; cu ajutorul suruburilor cu piedestal/semipiedestal sau pe tabla de masa.
Pe un perete se marcheaza punctele unde vor fi fixate 2 suruburi la o anumita distanta, care sa corespunda cu gaurile de montare de la spatele lavoarului.
Lavoarul se monteaza fixandu-se de perete cu ajutorul celor 2 suruburi.
 
Modul de ingrijire
Termenul de exploatare si de mentinere a articolelor sanitare depinde de corectitudinea utilizarii si a ingrijirii. Noi recomandam respectarea urmatoarelor reguli:
­ Cele mai efective solutii de curatat sunt preparatele dezinfectante. 
­ Preparatele universale – solutii de sapun si soda, detergenti, necesita dizolvare intr – o cantitate mica de apa pentru a nu zgaria suprafata.