Consultații
(+373) 76780348
Coşul meu este gol

Baterii de baie - modul de îngrijire

Pentru utilizarea normala a robinetului, in cazul diferentei considerabile a presiunii dintre apa calda si cea rece, recomandam montarea unui reductor.

Modul de ingrijire si reguli de exploatare

Integritatea si termenul de exploatare al robinetului depinde de modul de ingrijire. Va propunem cateva reguli pe care trebuie sa le urmati:

ATENTIE!: Suprafata acoperita cu crom este sensibila la substantele care contin componenti abrazivi, acizi (indeosebi sarea acida), dizolvanti, clorura (in concentratii mari) sau alte substante cu efect puternic. Inainte de a utiliza substantele de curatat, luati cunostinta cu modul de intrebuintare si destinatia acestora.

•             Pentru robinetul care este dotat cu un singur maner, reglarea temperaturii se face doar atunci cand robinetul este deschis.

•             Pentru curatare si ingrijire, se interzice folosirea obiectelor ascutite, care ar putea zgaria sau deteriora suprafata produsului.

•             Curatati cu solutii lichide (solutii pentru spalarea veselei), dupa care spalati cu apa si lustruiti cu ajutorul unei carpe moi.

•             Pentru ingrijirea elementelor din interior – capete, reglor ceramic, schimbator (de la dus la robinet si invers), recomandam utilizarea lubrifiantului compus din silicon si teflon, care permite contactul cu apa potabila. In scopul protectiei robinetului de patrunderea mecanica a impuritatilor, recomandam montarea filtrului cu plasa pe conductele de apa pana la robinet, excluzand astfel patrunderea particulelor abrazive in interiorul robinetului.