Consultații
(+373) 76780348
Coşul meu este gol

Căzi de baie, сădiţe de duş

Modul de îngrijire şi reguli de exploatare 

Integritatea şi perioada de exploatare a căzii/cădiţei, depinde de corectitudinea utilizării şi îngrijirii. Vă recomandăm respectarea următoarelor reguli:

• Pentru curăţarea căzilor/cădiţelor utilizaţi soluţii pentru curăţat şi şerveţele moi. Pentru menţinerea luciului suprafeţei, puteţi utiliza şerveţele înmuiate în soluţii pentru lustruit. Petele persistente pot fi înlăturate cu soluţii obişnuite pentru curăţarea veselei sau cu săpun universal.

• Vopseaua de păr, cosmetica decorativă (rimmel, ruj, fond de ten, pudră, etc.), pot schimba culoarea suprafeței produsului, dacă nu vor fi eliminate imediat.

• Se interzice utilizarea soluţiilor de curăţat, care conţin componente abrazive şi detergenţi. Aceasta poate duce la pierderea luciului cazii/cădiţei.

• Nu spălaţi animalele în cazile/cădiţele acrilice, nu scăpaţi obiecte grele şi ascuţite, evitaţi contactul suprafeţei căzii cu focul, lacul, cleiul, acetona, amoniacul, acidul formic, aldehidă formică.

• Nu umpleţi cada acrilică cu apă, temperatura căreia depășeste 65°С – aceasta poate duce la deformări, odată cu creşterea temperaturii.

• În cazul apariţiei pe suprafaţă a zgârieturilor sau a altor deteriorări, clientul poate procura kitul de reparare, nemijlocit, de la producător.

• Pentru menţinerea luciului pe suprafaţa de acril, se permite utilizarea soluţiilor de lustruit cu ceară şi ştergerea suprafeţei de acril cu un şerveţel moale.

• Pentru menţinerea igienei şi funcţionalităţii sistemului de hidromasaj urmaţi cîteva instrucţiuni:

- la un interval de 1-4 luni curăţaţi sistemul utilizînd soluţii de curăţat, inlăturînd depunerile acumulate (calcar, săruri, săpun, şampon, uleiuri),

- curăţarea propriu-zisa se executa in modul următor:

a) in cada se toarnă apa curata si soluţii de curăţat;

b) porniţi sistemul aproximativ 2-3 min., la suprafaţa va apărea spuma;

c) in decursul a 15 min. spuma se absoarbe, după care mai includeţi pe 2-3 min. sistemul;

d) repetaţi de 4 ori aceeaşi paşi enumeraţi mai sus, daca apar pe spuma bucăţi mari de mizerie – strângeţi-le, iar restul se va elimina la scurgerea apei din sistem.

e) orificiile curăţaţi-le cu o perie sau cu un servetel înmuiat in soluţii neabrazive.

Măsuri de precauţie

În scopul asigurării securităţii, SE INTERZICE:

Utilizarea aparatelor electrice în timpul când faceţi baie sau în apropiere de cada umplută cu apă.

La umplerea căzii cu apa, verificaţi nivelul apei sa fie cu 4-5 cm. deasupra orificiilor sistemului de hidromasaj. Temperatura apei cînd este utilizat sistemul trebuie sa nu depăşească temperatura corpului uman. Masajul nu trebuie sa depăşească 15 min.

Reguli generale de securitate:

• când faceţi baie, nu consumaţi băuturi alcoolice şi/sau medicamente, ceea ce ar poate provoca pierderea cunoştinţei;

• nu lăsaţi copiii în baie fără supravegherea maturilor;

• nu uitaţi de cadă în momentul umplerii ei cu apă.