Consultații
(022) 295-420
L-V 08:30-17:30
S-D 09:00-15:00

 

Coşul meu este gol

Condiții de utilizare

Condiţiile de utilizare a site-ulu

Pentru utilizarea acestui site e necesară familiarizarea şi acceptarea în totalitate a condiţiilor.
Acceptul privind „Condiţiile de utilizare a informaţiei
Utilizarea informaţiei afişate pe site-ul companiei LiniaH2O presupune familiarizarea şi acceptarea condiţiilor de utilizare a ei. Dacă nu sunteţi de acord cu respectivele condiţii, renunţaţi la accesarea site-ului. Prezentele condiții pot fi modificate oricând de compania LiniaH2O. Noile condiţii devin valabile din momentul în care au fost făcute publice prin plasarea lor pe acest site.

Dispoziţii generale
Compania LiniaH2O îşi rezervă dreptul să efectueze oricând modificări privind conținutul, informației, să înnoiască, fără o notificare prealabilă, aspectul și conținutul. În afară de aceasta, Compania LiniaH2O poate sista sau restricţiona, la discreția sa, accesul pe site sau la anumite secțiuni ale acestuia, fără a da explicații.

Trimiteri la site-urile altor companii

Site-ul nostru poate conţine trimiteri la alte surse, asupra cărora compania LiniaH2O nu deţine niciun control şi nu poartă răspundere pentru informaţia afişată pe acestea.

Responsabilitatea pentru informaţia şi conţinutul site-ului
Prezentul site şi conţinutul acestuia este afişat pentru comoditatea dumneavoastră.

Pornind de la faptul că orice informaţie plasată în Internet poate fi captată, modificată sau infectată, compania LiniaH2O nu garantează că informaţia afişată pe acest site sau trimisă prin poşta electronică nu a suferit schimbări ce ar putea să producă orice gen de prejudiciu.

Conţinutul poate include inexactităţi sau greşeli de tipar. Compania LiniaH2O depune toate eforturile pentru a asigura actualitatea și exactitatea informaţiei publicate. Utilizatorul recunoaşte că folosește site-ul dat în baza cunoştinţelor, experienţei,părerii şi aprecierii sale. Astfel, compania LiniaH2O, întreprinderile afiliate sau partenerii acesteia, nu poartă răspundere pentru prejudiciul cauzat direct sau indirect, provocat de utilizarea sau imposibilitatea utilizării prezentului site şi a conţinutului acesteia.

Prețurile afișate pe site-ul dat sunt pentru familiarizare șu nu servesc drept oferta comercială.
Pentru orice informație suplimentară, adresați-vă managerului magazinului.

Marca comercială

Denumirea „LINIAH2O” este o marcă comercială înregistrată.

Informația juridică
 
SRL “VITASANMAX”
Adresa: MD2004 Chişinău, str. M. Viteazul, 21/1
Cod fiscal: 1003600005654
Cod TVA: 0504421